Klein dagelijks onderhoud

In opdracht van Centrada worden kleine onderhoudsreparaties uitgevoerd bij huurders die geen onderhoudsabonnement hebben afgesloten. Naast het uitvoeren van de reparatie is er ook persoonlijke aandacht voor de bewoner. Bij het repareren van een kraan hangen wij ook nog snel even dat ene schilderijtje op en maken we een praatje. We staan dicht bij de mensen!

Terugblik 2020

In 2020 zijn bij huurders van Centrada in totaal 329 reparaties uitgevoerd door onze monteurs. Dat zijn er minder dan in 2019. De daling wordt gedeeltelijk veroorzaakt door de twee lock downs in verband met het Coronavirus. In die twee periodes zijn alleen spoedeisende klussen uitgevoerd.


In 2020 zijn onder andere:

  • 76 kranen vervangen of gerepareerd

  • 14 toiletreparaties uitgevoerd

Naast deze reparaties zijn verstopte afvoeren gerepareerd, oude gasslangen vervangen, CV ketels bijgevuld, deurbellen gerepareerd, trapleuningen vastgezet en hebben wij verschillende klachten met elektra opgelost.

Vooruitblik 2021

In 2021 verwachten wij 350 reparaties uit te voeren bij huurders van Centrada. Komend gaan wij ons, nog meer dan voorheen, richten op projecten die de leefomgeving verbeteren. Daarnaast wordt een campagne gestart voor het basisonderwijs en Verenigingen van Eigenaren. Wij bieden hen een onderhoudsstrippenkaart. Daarmee ontzorgen wij partijen voor al het kleine onderhoudswerk. Voor grotere klussen die meer bouwkundige kennis vragen wordt samengewerkt met Burg en de Heer en ZZP-ers uit Lelystad.